De Ketelaere nadert pijnlijke statistiek in match Duitsland-Rode Duivels

De Ketelaere nadert pijnlijke statistiek in match Duitsland-Rode Duivels

26-03-2023 17:14 Laatste update: 18:32
15

Het blijkt een moeilijk seizoen te zijn voor Rode Duivel Charles De Ketelaere. De overstap richting AC Milan lijkt toch moeilijker te zijn dan voorheen gedacht. De voormalige aanvaller van Club Brugge lijkt op weg om een minder prettige kaap te bereiken.  

Tegen de tijd dat Milan na de interland weer in actie komt tegen Napoli, zou De Ketelaere wel eens een heel kalenderjaar zonder doelpunt kunnen zitten. De 22-jarige speler speelde nog voor Club Brugge toen hij voor het laatst het net vond, in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2021-22 in Beerschot. 

Sindsdien speelde De Ketelaere nog zeven wedstrijden voor Club Brugge voordat hij eind juni 2022 voor AC Milan tekende in een deal ter waarde van ongeveer 35 miljoen euro. Hij staat nu op 31 wedstrijden zonder doelpunt voor Milan sinds zijn overstap van het grote geld naar San Siro. 

Tenzij hij in de komende wedstrijd van de Rode Duivels tegen Duitsland eindelijk het net vindt, zal de worstelende spits een pijnlijke kaap bereiken. Wanneer Milan op 2 april naar Napels reist, zal De Ketelaere meer dan een jaar niet gescoord hebben voor club en land.