Clement krijgt van vertrekkende Mitchell duidelijkheid over toekomst bij Monaco

Clement krijgt van vertrekkende Mitchell duidelijkheid over toekomst bij Monaco

26-03-2023 21:41
3

AS Monaco staat voor grote veranderingen en moet mogelijk afscheid nemen van sportief directeur Paul Mitchell. Volgens de Engelsman betekent dat echter niet meteen slecht nieuws voor Philippe Clement.

Mitchell, die in het verleden nog een rol speelde bij Cercle Brugge, was ook de man die Clement weghaalde bij Club Brugge. Toch moet Clement bij het vertrek van Mitchell volgens de Engelsman niet gaan vrezen voor zijn job.

Of mijn vertrek de positie van Philippe Clement verzwakt? Nee, want we willen stabiliteit", zegt Mitchell bij L'Equipe. "Een trainer bij AS Monaco is iemand die in staat is om resultaten te halen en jonge spelers kan ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor de sportief directeur. De club zal niet van die visie afwijken, want dat zou veel werk ongedaan maken", geeft hij aan.

Clement, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij de Franse club, staat momenteel op een vierde plek in de Ligue 1. De Monegasken tellen vier punten minder dan nummer twee Olympique Marseille en twaalf punten minder dan leider PSG.