Openda speelt zich in de kijker bij Lens: 'Inter en AC Milan willen Rode Duivel'

Openda speelt zich in de kijker bij Lens: 'Inter en AC Milan willen Rode Duivel'

26-03-2023 20:40
4

In Italië en meer bepaald Milaan lopen er met Alexis Saelemaekers, Aster Vranckx, Divock Origi, Charles De Ketelaere en Romelu Lukaku al flink wat landgenoten rond. Of ze ook gaan blijven, is nog onduidelijk. Maar in dat groepje kan er binnenkort mogelijk nog een extra Belg bij gaan komen: Loïs Openda.

Openda nam afgelopen zomer afscheid van Club Brugge en vertrok richting RC Lens. Bij de Franse revelatie is hij één van de smaakmakers en wist hij met veertien competitiedoelpunten al flink wat indruk te maken. Hij heeft zich daarmee ook stevig in de kijker gespeeld.

Bij Tuttosport klinkt het dat AC Milan en Internazionale nog op zoek zijn naar een nieuwe spits en in die zoektocht zijn uitgekomen bij twee spelers. Noah Okafor van Red Bull Salzburg en Rode Duivel Openda.

De aalvlugge spits kan na amper één seizoen in Frankrijk gespeeld te hebben al een nieuwe stap zetten, al wil Lens hem niet zomaar laten gaan. De Franse club betaalde zo'n tien miljoen euro aan Club Brugge voor de spits en moet daar nu een veelvoud van gaan opleveren.