Benson blikt terug op moeilijk maanden bij Burnley: Het was frustrerend

Benson blikt terug op moeilijk maanden bij Burnley: "Het was frustrerend"

26 maart - 20:21
1

Manuel Benson nam afgelopen zomer van Royal Antwerp FC en ging aan de slag bij Burnley FC. Daar is hij nu een belangrijk pion, al ging dat met vallen en opstaan voor de flankaanvaller. Benson blikt terug op een mooeilijke periode bij de club.

Met tien doelpunten en vier assists in dertig partijen mag Benson al terugblikken op een mooi seizoensbegin bij Burnley, al kon het nog een pak beter volgens de flankaanvaller. Benson was door een blessure twee maanden buiten strijd, wat het voor hem toch moeilijk maakte.

"Het zijn eerlijk gezegd twee lange maanden geweest", zegt Benson op de website van Burnley. "In het begin dacht ik niet dat de blessure me zo lang aan de kant zou houden. Het was frustrerend, want ik wilde het team helpen met goals of assists."

Het was al zeker moeilijk voor Benson aangezien hij in topvorm leek te zitten voor zijn blessure. "Ik was eigenlijk goed bezig voor mijn blessure, dus ik probeer gewoon dat gevoel weer terug te krijgen. Het was belangrijk dat ik voor de interlandbreak toch nog wat minuten kon vergaren en eindelijk weer pijnvrij was", besluit hij.

Ondanks het uitvallen van Benson bleef Burnley wel winnen en is het nu goed op weg om te promoveren. Het kan zich binnenkort al verzekeren van de promotie in The Championship.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie