Na Courtois werkte Hubert samen met Verbruggen: Echt nog nooit gezien

Na Courtois werkte Hubert samen met Verbruggen: "Echt nog nooit gezien"

26 maart - 20:09

Bij RSC Anderlecht kan men een beroep doen op Bart Verbruggen, die de laatste weken serieus wist te overtuigen bij paars-wit. Eerder op het seizoen was hij nog actief voor RSCA Futures, waar hij ook indruk wist te maken op David Hubert.

De ervaren speler van RSCA Futures speelde in zijn carrière samen met heel wat sterke doelmannen, waaronder ook Thibaut Courtois. De Rode Duivel maakte toen als tiener net zoals Verbruggen met zijn technische kwaliteiten al flink wat indruk, maar bij Verbruggen gaat het nog een stapje verder.

"Ik heb met Courtois samengespeeld, maar dat was nog een speelvogel naast het veld", zegt Hubert bij Radio Radzinski. "Op het veld was dat een machine. Bart toont zoveel maturiteit naast het veld, dat heb ik nog nooit gezien bij een jongen van toen 19 jaar. Hij toont dat nu ook bij het eerste elftal", geeft Hubert aan.

Dat lijkt ook buitenlandse clubs niet ontgaan te zijn. Zo werd Verbruggen de voorbije weken nog gelinkt aan onder andere Liverpool, Manchester United en Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s