Van Wijk haalt uit naar degradatiekandidaat: Een dramatisch beleid

Van Wijk haalt uit naar degradatiekandidaat: "Een dramatisch beleid"

26 maart - 19:00
3

Na de interlandbreak komen er spannende weken aan in de Belgische competitie met verschillende ploegen die nog strijden tegen de degradatie. Dennis van Wijk iet ook hoe heel wat van die ploegen geen al te best werk hebben geleverd de voorbije maanden.

Voor onder andere KV Kortrijk, KAS Eupen, KV Oostende, SV Zulte Waregem en RFC Seraing is behoud in de Jupiler Pro League nog steeds niet zeker. Zij zullen de komende weken moeten uitmaken wie zakt naar de Challenger Pro League. Van Wijk lijkt vooral niet in KVO te geloven.

De trainer/analist wijst voor het mindere seizoen vooral naar het bestuur van de Oostendenaren. "Het rampzalige beleid heeft veel schuld aan de ellende van KV Oostende. Mislukte transfers en een financiële puinhoop", geeft hij aan in Krant van West-Vlaanderen. "Er gebeuren veel rare dingen bij Oostende en dat is geen basis voor veel successen. Gauthier Ganaye is er nooit en Thorsten Theys roept alleen maar."

Van Wijk denkt dat ook dat KV Oostende dit seizoen zal degraderen, net zoals streekgenoot Zulte Waregem en het Luikse Seraing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie