'Club Brugge strijdt met Man City en Liverpool om Turks toptalent'

'Club Brugge strijdt met Man City en Liverpool om Turks toptalent'

26 maart - 15:03
8

Club Brugge haalde de voorbije jaren al flink wat grote talenten weg uit het buitenland en blijft speuren naar versterking buiten onze landsgrenzen. Die versterking hoopt Blauw-Zwart nu ook in Turkije gevonden te hebben.

In de Turkse persj valt namelijk te lezen dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Yasin Özcan, een zestienjarige linksvoetige verdediger die momenteel uitkomt voor Kasimpasa. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch al twaalf competitiewedstrijden in de Turkse Süper Lig achter de rug en kan hij een stap richting het buitenland zetten.

Club Brugge toont verregaande interesse en zou ook voor een haalbare prijs in huis kunnen worden gehaald. Bij Blauw-Zwart kan hij zich dan proberen tonen bij Club NXT, om daarna de stap richting het A-elftal te zetten. Er is echter flink wat concurrentie voor Club Brugge.

Zo is Blauw-Zwart niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Manchester City en Liverpool worden gelinkt aan Özcan, waardoor het voor Club Brugge een pak moeilijker wordt om de Turkse verdediger in huis te halen.