Rode Duivel Lukébakio over toekomst: “Blijf niet teren op die ene goede match”

Rode Duivel Lukébakio over toekomst: “Blijf niet teren op die ene goede match”

26 maart - 13:20 Laatste update: 13:39
2

Dodi Lukébakio speelt zichzelf in de schijnwerpers, de Rode Duivel liet een uitstekende wedstrijd zien tegen Zweden. De 25-jarige linksbuiten van Hertha BSC blijft hongerig en blikt vooruit op de nabije toekomst.

Lukebakio werd direct overladen met lof na zijn sterke prestatie tegen Zweden. Romelu Lukaku was degene die drie keer wist te scoren, maar Lukébakio leverde maar liefst twee van de drie assists af. “Ik de redder van het vaderland? Ik houd de voetjes op de grond”, citeert het Belang van Limburg een lachende Lukébakio. 

Lukébakio, de oud-speler van RSC Anderlecht en Sporting Charleroi, blijft gretig en weet dat dit slechts één wedstrijd was tegen Zweden.  “Ik wil me nog eens laten zien, het is niet zo dat ik wil blijven teren op die ene goede wedstrijd”, vertelt Lukébakio. 

Dinsdag spelen de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen Duitsland. Lukébakio speelt zelf in de Bundesliga namens Hertha BSC, de ploeg strijdt tegen degradatie en Lukébakio is hierin van cruciaal belang. Lukébakio is een vaste basisspeler en wist in 24 wedstrijden al tien keer te scoren. Hertha BSC staat zestiende in de Bundesliga met één punt minder dan nummer vijftien Hoffenheim.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s