UPDATE: 'Union wil record breken en mikt op meer dan tien miljoen voor Boniface'

UPDATE: 'Union wil record breken en mikt op meer dan tien miljoen voor Boniface'

25-03-2023 19:16 Laatste update: 26-03-2023 22:59
14

Union haalde na het vertrek van Deniz Undav de Nigeriaan Victor Boniface in huis, die al snel indruk wist te maken bij de Brusselaars. De spits is één van de uitblinkers bij de club en heeft zich ook stevig in de kijker gespeeld.

Bij Union klonk het de voorbije weken al dat er flink wat interesse is in Boniface, die de Brusselaars komende zomer flink wat geld kan opleveren. In buitenlandse media valt te lezen dat al heel wat clubs het vizier hebben gericht op de spits.

Zo meldt Soccer Net dat onder andere Napoli eraan denkt om Boniface in huis te halen. De spits wordt gezien als één van de potentiële opvolgers van zijn landgenoot Victor Osimhen (ex-Sporting Charleroi), die wordt gelinkt aan enkele buitenlandse topclubs.

Napoli is echter niet de enige club die interesse toont. Opvallend genoeg denkt ook Union-tegenstander Union Berlin eraan om Boniface aan te trekken. De spits was in de Europese confrontaties meermaals één van de sterkhouders tegen de Duitse club en heeft het bestuur van de Berlijners helemaal overtuigd om Boniface in huis te halen.

Update 26/3: Ook Het Nieuwsblad weet dat Boniface bijzonder gegeerd is buiten onze landsgrenzen. Stilaan is het besef bij Union dan ook al doorgesijpeld dat de Nigeriaan zeer moeilijk te houden zal zijn tijdens de komende zomerperiode. De Brusselaars staan niet weigerachtig tegen een verkoop, al moet er dan wel boter bij de vis komen. Union hoopt haar transferrecord te breken, dat momenteel op naam staat van Deniz Undav. Voor Boniface mikt de traditieclub op meer dan tien miljoen euro.