Lukebakio belooft nog beterschap bij de Rode Duivels: Ik ben nog niet 100%

Lukebakio belooft nog beterschap bij de Rode Duivels: "Ik ben nog niet 100%"

24 maart - 23:30
3

Onder Domenico Tedesco kreeg Dodi Lukebakio meteen een basisplek bij de Rode Duivels. De flankaanvaller bedankte voor het vertrouwen met een sterke wedstrijd en twee assists. Al kan het nog beter volgens Lukebakio.

Romelu Lukaku mag dan wel drie keer hebben gescoord, toch is Lukebakio misschien wel de man van de wedstrijd met zijn sterk uur." Voor mij gaat het er niet om wie de Man van de Match is. Ik ben gewoon blij dat we gewonnen hebben", lacht Lukebakio na de wedstrijd bij VTM.

Toch wist Lukebakio, die onder Martinez amper kansen kregen, meteen te overtuigen als Rode Duivel. "Alles was nieuw en het was belangrijk om goed te starten. Met twee assists kon het niet veel beter voor mij vandaag", geeft hij aan. "Ik heb ook veel vertrouwen gekregen van de trainer, voordien ook van Roberto Martinez, maar alles zat erin deze keer", klinkt het.

De flankaanvaller gelooft dat België de beste Lukebakio nog steeds niet heeft gezien. "Ik ben matuurder geworden ja. Ik probeer ook elk jaar progressie te maken. Ik denk dat ik dat vandaag laten zien heb, maar ik kan ook nog beter. Het was nog niet 100 procent", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s