'Liverpool kan verder kijken: Bayern weigert om mee te werken aan transfer'

'Liverpool kan verder kijken: Bayern weigert om mee te werken aan transfer'

24 maart - 15:25

Ryan Gravenberch werd recent gelinkt aan Liverpool, maar Bayern München is niet van plan om de Nederlandse middenvelder van de hand te doen. Sportief directeur Hasan Salihamidzić zou zelfs duidelijk hebben gemaakt dat Gravenberch komende zomer niet te koop is, zo meldt BILD.

Bayern nam Gravenberch afgelopen zomer voor 24 miljoen euro, inclusief bonussen, over van Ajax. De Nederlandse international zit echter vooral op de bank in de Allianz Arena. Liverpool zoekt juist naar een versterking voor het middenveld, terwijl droomkandidaat Jude Bellingham mogelijk niet haalbaar is. Daardoor kwam Gravenberch in beeld op Anfield, maar Bayern wil niet meewerken aan een transfer.

In München zien ze namelijk nog steeds veel potentie in de oud-Ajacied. Naar verluidt heeft directeur Salihamidzić dan ook duidelijk gemaakt dat Gravenberch komende zomer niet te koop is. Bij Bayern heeft de geboren Amsterdammer nog een contract tot medio 2027.

Gravenberch mag ook hopen op een nieuwe kans bij Bayern. Het kan namelijk elk moment bekend worden dat Julian Nagelsmann ontslagen is. Thomas Tuchel gaat zijn landgenoot opvolgen bij Der Rekordmeister.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie