Verbeke (ex-Anderlecht) heeft nieuwe uitdaging beet bij Double Pass

Verbeke (ex-Anderlecht) heeft nieuwe uitdaging beet bij Double Pass

24-03-2023 14:27 Laatste update: 15:34
5

Peter Verbeke heeft na zijn vertrek bij RSC Anderlecht een nieuwe uitdaging gevonden. Talentontwikkelingsbedrijf Double Pass kondigt Verbeke als de nieuwe ‘Independent Football Strategy Exerpt’ aan.

Double Pass is in de wolken met Verbeke. “Wij zijn verheugd Peter Verbeke te verwelkomen als onze nieuwe onafhankelijke expert in voetbalstrategie. Hij zal op projectbasis samenwerken met Double Pass, te beginnen met lopende partnerschappen in Noorwegen, Hongarije, Turkije en Italië.”

Double Pass staat erom bekend om het potentieel van talenten te optimaliseren. Het werkt samen met Voetbal Vlaanderen om de kwaliteit van de voetbalclubs te verbeteren. Het doet dat via een eigen ontwikkeld programma.

Verbeke werd aan de kant gezet bij Anderlecht nadat hij even niet actief was door een virale infectie. Door de komst van Jesper Fredberg was er echter geen plek meer voor Verbeke. Opvallend is dat ook Fredberg in het verleden werkzaam was voor Double Pass als analist, net als Ariël Jacobs overigens.