Keert Messi (35) terug naar FC Barcelona? De kans is vijftig procent

Keert Messi (35) terug naar FC Barcelona? "De kans is vijftig procent"

24-03-2023 13:29
9

Volgens Sergio Agüero is er een 50% kans dat Lionel Messi terugkeert naar FC Barcelona. De Argentijnse oud-voetballer deed in gesprek met het Braziliaanse UOL een boekje open over de toekomst van de Paris Saint-Germain-ster.

Barcelona is de oude liefde van Messi, die in de zomer van 2021 noodgedwongen de club moest verlaten. Een terugkeer is geen onwaarschijnlijk scenario volgens voormalig Manchester City-speler Agüero. "Ik denk dat de kans 50% is dat hij terugkeert naar Spanje en weer voor FC Barcelona gaat spelen. Dat is zijn thuis. Als Laporta een stap zet en contact met hem opneemt, denk ik dat de terugkeer van Messi aanstaande is", vertelt Agüero, die goede vrienden is met de Argentijnse wereldster.

Als we het over oude liefdes hebben van Messi, kan Newell's Old Boys niet onbenoemd blijven. De aanvaller maakte zijn jeugd door in Argentinië en speelde voor Old Boys voordat hij naar Spanje vertrok. Volgens Agüero denkt de all-time clubtopscorer van Barcelona weleens na om de cirkel rond te maken en te eindigen waar het voor hem begon. "Hij denkt er serieus over na om voor Newell’s Old Boys te gaan spelen", zegt de oud-spits over Messi.