KV Oostende op weg naar 1B? Er gebeuren heel veel rare dingen

KV Oostende op weg naar 1B? "Er gebeuren heel veel rare dingen"

24 maart - 13:16
3

KV Oostende moet nog volop strijden voor het behoud. Ex-trainers Dennis van Wijk en Yves Vanderhaeghe zien het somber in. Volgens hen gaat de kustploeg naar 1B.

"Het rampzalige beleid heeft veel schuld aan de ellende van KV Oostende", aldus Van Wijk bij Krant Van West-Vlaanderen. "Hun mislukte datatransfers, een financiële puinhoop, Gauthier Ganaye is er nooit, Thorsten Theys roept alleen maar… Er gebeuren heel veel rare dingen, geen basis voor succes. Ik zie KVO ook niet meer dan vier punten halen, waardoor Eupen aan twee puntjes al genoeg zal hebben."

Ook Vanderhaeghe ziet het niet meer lukken. "Met zeven punten extra kunnen ze zich misschien nog redden… alleen zie ik ze dat niet halen. Dan volg ik eerder Dennis: nog een punt of vier. Wat niet zal volstaan als Eupen tegen Zulte Waregem of tegen Kortrijk iets haalt, gezien het doelpuntensaldo dan. Je kan ook niet zeggen dat het voor KVO allemaal tegenslaat, het punt op Eupen was ook niet verdiend."

KV Oostende speelt volgende zaterdag een thuiswedstrijd tegen Standard. Met nog vier speeldagen te gaan kan die wedstrijd cruciaal zijn in de degradatiestrijd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie