Defensa Central: 'Ook Real Madrid volgt Verbruggen (20) op de voet'

Defensa Central: 'Ook Real Madrid volgt Verbruggen (20) op de voet'

24-03-2023 13:00 Laatste update: 13:27
5

Het gaat dit seizoen razendsnel voor Bart Verbruggen. Hij is nu titularis bij Anderlecht en werd ook opgeroepen voor het Nederlandse elftal. Ook Real Madrid zou hem nu op de voet volgen. 

Volgens Defensa Central is Real Madrid op zoek naar een betaalbare doublure voor Thibaut Courtois. Verbruggen past binnen dat profiel. Zijn waarde wordt op tien miljoen euro geschat, al kan die dit seizoen nog gevoelig stijgen. Momenteel is Andriy Lunin nog de tweede doelman van Real, maar hij wil graag vertrekken op elders tussen de palen te staan. 

Real is lang niet de enige club die gelinkt wordt aan Verbruggen. Eerder werden ook Manchester United en Liverpool al genoemd. Verbruggen moest het oefenkamp van de Nederlanders op donderdag overigens verlaten. Hij sukkelt met een voedselvergiftiging, net als zijn ploegmaats Gakpo, De Ligt, Botman en Veerman. Een slechte portie kip met currysaus zou de boosdoener zijn. 

Anderlecht heeft Verbruggen nog tot de zomer van 2025 onder contract liggen. Het dossier van de Nederlander kan dus nog alle kanten uitgaan.