Trossard sluit de Duivelse deur voor Heynen niet: Hij doet het goed bij KRC Genk

Trossard sluit de Duivelse deur voor Heynen niet: "Hij doet het goed bij KRC Genk"

24-03-2023 21:02
2

Er was de voorbije dagen bij KRC Genk heel wat te doen om de selectie van de Rode Duivels. Dat onder andere Bryan Heynen en Mike Trésor niet in de selectie zaten, begreep men bij de Limburgers niet. Ook Leandro Trossard liet zich uit over het ontbreken van de spelers van Genk.

Trossard werd in het verleden als speler van KRC Genk wel al geselecteerd voor de Rode Duivels, maar kreeg pas een kans na een vertrek bij de Limburgers. Volgens de flankaanvaller van Arsenal moet Heynen de deur van de Rode Duivels ook nog niet volledig sluiten.

"Heynen doet het al een heel seizoen zeer goed bij Racing Genk", begint hij op zijn persconferentie. "Natuurlijk zal elke speler die denkt dat hij het verdient om erbij te zijn, daarover ontevreden zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je er volgende keer niet bij kan zijn", gaf Trossard aan.

De concurrentie voor Heynen is echter bijzonder groot. Zo zijn er uiteraard Kevin De Bruyne en Youri Tielemans als concurrenten, maar ook Roméo Lavia, Orel Mangala, Dennis Praet en Amadou Onana krijgen voorlopig de voorkeur. Allen spelers die hun brood verdienen in het buitenland.