Joos laat zich uit over Yaremchuk bij Club Brugge: Hij heeft geen goede voeten

Joos laat zich uit over Yaremchuk bij Club Brugge: "Hij heeft geen goede voeten"

23 maart - 19:01
13

Club Brugge investeerde afgelopen zomer stevig in de komst van Roman Yaremchuk en betaalde zo'n zestien miljoen euro voor de spits. Voorlopig kon Yaremchuk nog niet overtuigen en miste al enkele bijzonder grote kansen. Echt verrassend vindt Filip Joos dat niet.

Volgens de voetbalcommentator komt Yaremchuk technisch gewoon tekort om echt door te breken bij Club Brugge. "Hij heeft echt geen goede voeten", geeft hij aan bij Extra Time. "Dat wisten we al langer, alleen scoort hij dan in principe wel."

Joos gelooft dan ook dat Yaremchuk het moeilijk zal blijven hebben bij een topclub als Club Brugge. "Zet hem bij KV Mechelen en hij heeft er twintig binnen liggen. Honderd procent zeker. Maar bij een voetballende ploeg die het ook nog moeilijk heeft, zal hij het niet maken", besluit Joos.

Voormalig topvoetballer Youri Mulder gelooft echter dat het vooral een mentale kwestie is bij Yaremchuk. "Zelfs iemand met niet zo'n goede voeten moet ook zo'n kansen binnen trappen", geeft hij aan. "Dit is echt een voorbeeld van een speler die geen vertrouwen heeft. Of het volgend seizoen nog kan voor hem bij Club? Anders is het kapitaalsvernietiging. Misschien kunnen ze hem verkopen, want dit ziet er niet goed uit", aldus de Nederlandse analist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s