Gerucht: 'Kompany kan opvolger Conté worden bij Tottenham'

Gerucht: 'Kompany kan opvolger Conté worden bij Tottenham'

23-03-2023 18:16 Laatste update: 18:17
19

Tottenham Hotspur staat op het punt om Antonio Conté de laan uit te sturen na diens tirade afgelopen weekend. The Spurs zijn al op zoek naar een opvolger en denken daarvoor aan onder andere Vincent Kompany.

Het lijkt al even niet te boteren tussen Spurs en Conté en dat is er na zijn uithaal afgelopen weekend na het gelijkspel tegen Southampton niet op gebeterd. Volgens The Guardian is men bij Tottenham inmiddels al op zoek naar een mogelijke opvolger voor de Italiaanse coach.

De Engelse bron geeft aan dat Kompany één van de mogelijke opties is om Conté te vervangen. Onze landgenoot maakte dit seizoen flink wat indruk bij Burnley en is goed op weg om met de club te promoveren naar de Premier League. Al bestaat de kans dus ook dat hij The Clarets al verlaat voor dat gebeurt.

De voormalige trainer van RSC Anderlecht is echter niet de enige kandidaat. Ook Sporting-trainer Ruben Amorim wordt genoemd, terwijl ook Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel, Luis Enrique en Roberto De Zerbi naar verluidt op het lijstje staan van Tottenham.