KAA Gent kan Orban al verliezen: 'AC Milan en Napoli tonen interesse'

KAA Gent kan Orban al verliezen: 'AC Milan en Napoli tonen interesse'

23-03-2023 17:30
22

KAA Gent deed afgelopen winter een gouden transferzaak en haalde met Gift Orban een nieuw goudhaantje in huis. De Nigeriaan wist meteen te overtuigen en was de laatste weken één van de uitblinkers. Dat is ook buitenlandse clubs niet ontgaan.

In een recent interview gaf Gent-manager Michel Louwagie nog aan dat de Buffalo's niet van plan zijn om deze zomer al afscheid te nemen van Orban. Het wil de Nigeriaan absoluut houden, al blijkt er nu al flink wat interesse te zijn in de spits.

Met zijn twaalf doelpunten in tien partijen heeft Orban zich volgens Calciomercato namelijk al ink de kijker gespeeld van verschillende Italiaanse clubs. Zo hebben AC Milan en SSC Napoli al een scout richting België hebben gestuurd om Orban in het oog te houden.

Bij AC Milan kan wel wat extra concurrentie gebruiken aangezien het met Zlatan Ibrahimovic (41) en Olivier Giroud (36) veteranen in de spits heeft rondlopen. Daarnaast kon Divock Origi voorlopig nog niet overtuigen bij de Italianen. Napoli moet dan weer vrezen voor een vertrek van Victor Osimhen (ex-Sporting Charleroi) en is op zoek naar een opvolger.