Dele Alli is 'terecht', Engelsman maakt een einde aan de geruchtmolen

Dele Alli is 'terecht', Engelsman maakt een einde aan de geruchtmolen

23 maart - 09:27
2

Dele Alli verschijnt donderdag na eerdere verwarring over een eventuele vermissing gewoon op het trainingsveld van Besiktas. Die verwarring ontstond na uitspraken van zijn trainer, Senol Gunes.

Gunes zorgde op de persconferentie van woensdag voor de nodige opschudding. "We hebben hem toestemming gegeven voor een korte vakantie, maar nu proberen we uit te zoeken waar hij is", aldus de zeventigjarige trainer over zijn middenvelder. 

Alli maakte vervolgens zelf via Instagram een einde aan de geruchten. 'Hé jongens, ik heb net heel veel berichten gekregen, dus ik wil wat duidelijkheid brengen. De club heeft mij toestemming gegeven om een bezoek te brengen aan een dokter. Ik ben van plan donderdag weer gewoon terug te zijn voor de training.'

De 26-jarige Alli maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Everton naar Besiktas, waar hij totaal niet uit de verf komt. Gunes zou voor het restant van het seizoen geen gebruik meer willen maken van de (ex-)Engels-international, die vanwege een clausule in zijn contract niet vroegtijdig kan vertrekken uit Turkije.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s