'Tedesco nodigt Pro League-ref uit op training van de Rode Duivels'

'Tedesco nodigt Pro League-ref uit op training van de Rode Duivels'

22-03-2023 11:42
3

De 24 Rode Duivels die geselecteerd zijn door Tedesco trainen woensdag voor het eerst in Tubeke. Op het trainingsveld staat een volledige ploeg aan Rode Duivels, het trainersteam van Tedesco en een scheidsrechter. Dat lezen we in DH Sport.

Domenico Tedesco en de Rode Duivels bereiden zich voor op de trip naar Zweden. De Rode Duivels spelen vrijdag hun eerste wedstrijd in de kwalificatiecampagne voor het EK in 2024. Binnen twee dagen moet er een elftal klaar staan om het op te nemen tegen Zweden in Stockholm. 

Het is een complete selectie die zich presenteerde in de regen. Na een tactische video analyse van zo’n dertig minuten, trokken de spelers naar het trainingsveld. Voor de training werden de nieuwkomers Lavia en Bakayoko voorzichtig ontgroend, evenals Bornauw, die woensdag zijn 24e verjaardag viert.

Opvallend was dat ook Pro League-scheidsrechter Bert Put aanwezig was. Dhr. Put was niet was niet opgeroepen om zijn eerste cap te halen bij de Rode Duivels, maar was op verzoek van Tedesco aanwezig om de kleine partijtjes te scheidsrechteren.