Joos ziet 'Club Brugge-speler' bij Union: Er is geen twijfel mogelijk

Joos ziet 'Club Brugge-speler' bij Union: "Er is geen twijfel mogelijk"

21 maart - 14:02
7

Club Brugge kent voorlopig een moeilijk seizoen en dreigt deze campagne uit de top vier te eindigen. Het investeerde afgelopen zomer nochtans flink in de spelerskern, maar een groot succes werden die aanwinsten niet. Filip Joos weet wat Club Brugge mist.

Afgelopen zomer haalde Club Brugge nog Casper Nielsen weg bij Union, die bij de Brusselaars één van de uitblinkers was. Bij Blauw-Zwart loopt het anders voor de Deen en kon hij voorlopig nog niet overtuigen. Volgens Joos moet Club Brugge er nog eens aan denken te shoppen bij Union.

De voetbalcommentator is ervan overtuigt dat Senne Lynen bij Club Brugge past. "Als je op dit moment kijkt: de Nielsen van Club of de Lynen van dit seizoen, dan is er geen twijfel mogelijk. Dan zou Club zeggen: 'we gaan die halen om ons te verbeteren'. Hij is fenomenaal", klonk het bij De Tribune.

Opvallend, de nu 24-jarige Lynen kwam drie seizoenen in de jeugd uit voor Club Brugge alvorens in 2017 uitgeleend te worden aan het Nederlandse Telstar, dat hem uiteindelijk ook definitief overnam. In 2020 keerde hij daarop terug naar België en ging hij aan de slag bij Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s