'Club Brugge loopt miljoenen mis na doorbraak Larin bij Valladolid'

'Club Brugge loopt miljoenen mis na doorbraak Larin bij Valladolid'

21 maart - 13:01
16

Club Brugge besloot afgelopen winter om afscheid te nemen van Cyle Larin, die werd uitgeleend aan het Spaanse Real Valladolid. Daar is de Canadees één van de uitblinkers, wat Blauw-Zwart nu een transferdomper kan bezorgen.

Larin werd afgelopen zomer transfervrij in huis gehaald door Club Brugge, maar kon amper overtuigen en werd in de wintertransferperiode dan ook uitgeleend aan Real Valladolid. Bij de Spaanse club is hij met vijf doelpunten in acht partijen één van de uitblinkers, wat de degradatiekandidaat ook helemaal heeft overtuigd om hem definitief over te nemen.

Volgens het lokale El Gol Digital is Valladolid van plan om de aankoopoptie in de huurovereenkomst te lichten en Club Brugge zo'n twee miljoen euro te betalen voor Larin. De Spaanse club is echter niet van plan om hem ook veel langer te gaan gebruiken.

Zo klinkt het dat Valladolid Larin na zijn goed begin meteen voor flink wat meer geld dan die twee miljoen euro wil doorverkopen aan een nieuwe ploeg. Er is naar verluidt al interesse vanuit de Premier League voor de Canadees.