D'Haene kan lof niet op over KV Kortrijk-ploegmaat en Club Brugge-beul Kadri

D'Haene kan lof niet op over KV Kortrijk-ploegmaat en Club Brugge-beul Kadri

21-03-2023 12:15
2

KV Kortrijk heeft afgelopen weekend een goede stap richting behoud gezet na winst tegen Club Brugge. Daar mag het onder andere Abdelkahar Kadri voor bedanken, die met een knap schot de enige treffer van de partij maakte.

Voor Kadri was het zijn vierde doelpunt dit seizoen bij de Kerels, die een moeilijk seizoen kennen. Toch is Kadri één van de weinige uitblinkers en maakte hij ook flink wat indruk op ploegmaat Kristof D'Haene. "Het is mijn chouchou", gaf D'Haene aan bij Extra Time.

"Ik ben ervan overtuigd dat hij een heel mooie toekomst voor zich heeft. Als hij met beide voetjes op de grond kan blijven, gaat hij het nog ver schoppen. Het is een fantastische speler die ook op training soms ongelooflijke dingen laat zien. Enorme versnelling, goede voeten, hij heeft het allemaal", gaf de ervaren verdediger aan.

De nu 22-jarige Kadri werd in de zomer van 2021 door KV Kortrijk weggeplukt bij het Algerijnse AC Paradou. Na een moeilijker eerste seizoen en een lange afwezigheid door een knieblessure is hij sinds het begin van dit kalenderjaar wel één van de smaakmakers bij KVK.