Bruno bevestigt vertrek: volgend seizoen speelt STVV-spits niet meer op Stayen

Bruno bevestigt vertrek: volgend seizoen speelt STVV-spits niet meer op Stayen

20-03-2023 23:35
2

Gianni Bruno dingt dit seizoen mee naar de topschutterstitel. De sluipschutter van Sint-Truiden staat op veertien rozen, terwijl koplopers Hugo Cuypers (KAA Gent), Vincent Janssen (Royal Antwerp FC) én Paul Onuachu (ex-KRC Genk) op zestien staan. Die knappe campagne zal hij ook verzilveren met een transfer, maakt hij zelf bekend.

Bruno zat maandagavond in de korte vragenronde van Extra Time en bevestigde daarin dat hij STVV komende zomer zal verlaten. Op de vraag of hij nog op het kunstgras van Stayen zal voetballen, antwoordde hij onomwonden 'neen'. Mogelijk maakt de spits dus de overstap naar een andere club uit de Jupiler Pro League, al is er nog geen informatie bekend over zijn volgende werkgever.

Of treedt Bruno in de voetsporen van zijn voorouders, die Italiaanse roots hebben? Een verhuis naar Italië blijft "een droom voor mij en mijn familie, maar geen obsessie", geeft hij tekst en uitleg. Als er nooit een club uit de Serie A op de drempel zal staan voor de 31-jarige aanvaller, zal Bruno daar geen traan om laten.