'Real Madrid & Manchester City hebben de beste papieren om Bellingham te strikken'

'Real Madrid & Manchester City hebben de beste papieren om Bellingham te strikken'

20 maart - 21:20
1

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Liverpool zich in de zomer zal versterken met Jude Bellingham. Dat meldt The Athletic. Manchester City en Real Madrid worden de beste kansen toegedicht.

Bellingham imponeert wekelijks bij Borussia Dortmund, waarmee hij de interesse heeft gewekt van de Europese grootmachten. De negentienjarige middenvelder heeft echter geen transferclausule in zijn contract en ligt nog tot medio 2025 vast bij Borussia Dortmund, dat daarmee geen noodzaak ziet om hem te verkopen.

De Bundesliga-topclub zal proberen een maximale deal uit het vuur te slepen. Dat maakt de komst van Bellingham een lastig verhaal voor Liverpool, want de selectie van The Reds lijkt de nodige mutaties te moeten ondergaan na een teleurstellend seizoen. Daar zal budget voor moeten zijn.

Liverpool heeft bovendien geen zin in een bidding war met financieel sterker geachte concurrenten, weet The Athletic. De club van manager Jürgen Klopp blijft de Engels international volgen, maar Manchester City en Real Madrid hebben betere papieren. Eerder schreef The Telegraph nog dat ook Manchester United zich in de strijd mengt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie