De Bilde over Club Brugge: Yaremchuk voor 16 miljoen, dat is onvergeeflijk

De Bilde over Club Brugge: "Yaremchuk voor 16 miljoen, dat is onvergeeflijk"

20 maart - 16:55 Laatste update: 17:15
33

Club Brugge draait een erg zwaar seizoen in de Jupiler Pro League en is nu door KAA Gent uit de top vier gestoten. Gilles de Bilde deelt zijn analyse over Blauw-Zwart en ziet weinig aanknopingspunten voor Club Brugge om het seizoen goed af te sluiten.

De Bilde bespreekt het schokeffect dat ontstond door het ontslag van Scott Parker, maar de analist denkt dat dit effect nu alweer voorbij is. “er werd herademd door de spelersgroep met het aanstellen van Rik de Mil, maar dat schokeffect lijkt van korte duur te zijn geweest”, vertelt De Bilde aan Het Laatste Nieuws.

De Bilde ziet dat Gent een grotere kans maakt om aan het einde van de rit bij de Champions’ Play-Offs te zitten. “De kaarten liggen het best voor Gent, Club Brugge is nog altijd een zieke patiënt. Ze hebben te weinig jongens die het verschil kunnen maken”, vertelt De Bilde.

De Bilde beëindigt zijn harde analyse door zijn mening te delen over Club Brugge-spits Roman Yaremchuk. “Yaremchuk voor 16 miljoen, als je dan zo weinig rendement haalt, dat is dan onvergeeflijk”, besluit De Bilde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie