Club NXT maakt wél indruk: Mooie apotheose na een zware week

Club NXT maakt wél indruk: "Mooie apotheose na een zware week"

20 maart - 13:44 Laatste update: 13:44
9

Club Brugge zit in de penarie, maar de beloften hebben daar geen last van. Zondag wonnen ze met 2-1 van Beerschot. Meteen een succes voor de nieuwe coach Hayk Milkon. 

Voor Milkon was het een zware week. "Op een maandagavond kom je naar de club en krijg je de melding dat je opeens de eindverantwoordelijkheid krijgt", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Ik moest direct schakelen en het was best zwaar de eerste dagen, maar dit is een mooie apotheose na een zware week. Ik ben in dit proces gestapt en continuïteit is nu eenmaal zeer belangrijk."

Milkon is wel blij met deze kans. "Het is wel fantastisch om dit te mogen meemaken. Een droom, net als voor de jongens hier. Het is een genot om met deze groep samen te werken. De gasten hebben een fantastische drive, boeken een ongelofelijke progressie en grijpen al hun kansen. Ik hoop dat we dit lange maar prachtige seizoen de komende weken nog meer extra glans kunnen geven."

In het zog van Milkon werd Kristof Aelbrecht aangesteld als assistent bij NXT. Hij deed ervaring op als coach bij bij PSV en Fortuna Sittard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie