Bizar transfergerucht van Fichajes: Real Madrid denkt aan Lukaku'

Bizar transfergerucht van Fichajes: Real Madrid denkt aan Lukaku'

20-03-2023 10:13
13

Fichajes pakt uit met een wel heel opvallend transfergerucht. Volgens het medium heeft Real Madrid niemand minder dan Romelu Lukaku op het verlanglijstje gezet.

Na een mislukte terugkeer bij Chelsea keerde Lukaku vorig zomer terug op huurbasis bij Inter. In Italië bleef de Rode Duivel de voorbije maanden op de sukkel. Hij deed er alles aan om fit te geraken voor het WK in Qatar, maar honderd procent is Lukaku de voorbije maanden nooit geweest.

Dit seizoen verzamelde Lukaku in de Serie A amper 779 speelminuten verdeeld over 15 duels. Daarin wist hij 3 keer te scoren en 1 assist te geven. In de Champions League zit Lukaku in 3 duels aan 2 doelpunten.

Na dit seizoen keert Lukaku in principe terug naar Chelsea. Inter lijkt immers niet te staan springen om de aanvaller definitief over te nemen. In Londen heeft Lukaku nog een contract tot 2026. Toch lijkt er ook bij Chelsea niet echt meer een toekomst weggelegd voor de Rode Duivel. De geruchtenmolen komt nu stilaan op gang met de vermeende interesse van Real Madrid.