Antwerp had 28 schoten tegen Charleroi: “Bal wou er niet in”

Antwerp had 28 schoten tegen Charleroi: “Bal wou er niet in”

19 maart - 18:42
8

Antwerp liet zondag de kans liggen om toch voor even opnieuw naar de tweede plek te springen. Het verloor van Charleroi met 0-1. Een pijnlijke nederlaag voor The Great Old. 

Na afloop van de partij was het grote gespreksonderwerp opnieuw een beslissing van de officials. Er werd geen strafschop gegeven na een mogelijke handsbal in de zestien van Charleroi. Mark Van Bommel dacht er na de partij het zijne over. 

Mandela Keita was al even teleurgesteld als zijn coach. De 20-jarige gaf aan dat de nederlaag enorm veel pijn doet. “We hadden de kansen om terug te komen om te scoren maar het leverde niets op, het is jammer”, gaf de middenvelder mee aan Eleven Sports

Het bleek inderdaad een frustrerende middag te zijn voor The Great Old. De mannen van Van Bommel slaagden erin om maar liefst 28 schoten te lanceren. Slechts acht gingen hiervan binnen kader. Nul belanden in doel. “De coach gaf instructies om terug te komen om te scoren, maar de bal ging er in de tweede helft niet in. Het is echt heel frustrerend."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie