Antwerp verliest van Charleroi: De bal wilde er vandaag gewoon niet in

Antwerp verliest van Charleroi: "De bal wilde er vandaag gewoon niet in"

19 maart - 16:23
1

Royal Antwerp FC verloor zondag met 0-1 van Sporting Charleroi. Na de wedstrijd reageerden beide ploegen op de wedstrijd bij Eleven Sports, waarin Antwerp overwicht had, maar niet scoorde. 

Allereerst was Charleroi-doelman Hervé Koffi immens blij met de zege. “Ik ben heel blij. Bedankt aan de supporters. Bravo aan de hele ploeg, we zijn blij de nul te houden en drie punten mee te nemen.” Charleroi trok nu, anders dan vorige week wél aan het langste eind. “We hebben de kwaliteiten, we hebben die gebruikt tot op het einde van de wedstrijd. De coach motiveerde ons de hele week voor deze wedstrijd”, aldus de doelman. 

Aan de andere kant, een ander verhaal. Antwerp-speler Keita reageerde teleurgesteld op het verlies, vooral omdat RAFC uit veel kansen niet scoorde. “Vandaag wilden de ballen er jammer genoeg niet in. Het was niet makkelijk, maar we hebben zeer veel kansen gecreëerd. De ballen wilden er gewoon echt niet in.”

RAFC profiteert zo niet van het puntenverlies van KRC Genk en Club Brugge. Charleroi sluipt dan weer (even) de top acht binnen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s