Hazard (RWDM): Teruggeven aan degenen die achter me zijn blijven staan

Hazard (RWDM): "Teruggeven aan degenen die achter me zijn blijven staan"

19 maart - 16:00

RWDM blijft op kop in de Challenger Pro League, de ploeg had weinig problemen met RSCA Futures en won overtuigend met 0-4. Kylian Hazard was in het Lotto Park weer van grote waarde voor RWDM met een doelpunt en een assist.

Hazard, de ex-speler van Cercle Brugge, is zich zeker bewust van zijn waarde voor RWDM, vooral in de play-offs. “Sinds de start van de play-offs ben ik elke week beslissend geweest voor de ploeg” citeert Het Nieuwsblad Hazard. Hazard wil deze lijn doortrekken omdat hij op die manier RWDM ook extra punten oplevert.

Hazard herkent dat er iets bij hem zelf veranderd is. “Ik schep nu plezier in de dingen die ik vroeger niet zo graag deed, zoals op training of elders. Het helpt me om vooruitgang te boeken”, vertelt de linksbuiten. Hazard is dankbaar voor de mensen die in hem zijn blijven geloven.  “Ik hoop zo verder te kunnen doen om iets terug te kunnen geven aan iedereen die altijd achter mij is blijven staan”, besluit Hazard.

RWDM staat op kop in de Challenger Pro League, in de promotion poule staat de ploeg op de eerste plaats maar hijgt SK Beveren wel in de nek. Beveren volgt RWDM op drie punten, beide ploegen hebben 26 wedstrijden gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie