Gboho (Cercle Brugge) reageert na Genk: “Geduldig blijven en heel hard werken”

Gboho (Cercle Brugge) reageert na Genk: “Geduldig blijven en heel hard werken”

Gisteren, 12:50
3

Yann Gboho bewees zijn waarde in het 1-1 gelijkspel tussen Cercle Brugge en KRC Genk. De 22-jarige aanvallende middenvelder leverde de assist af voor de 1-0 van Ayase Ueda en reageert op zijn sterke wedstrijd tegen de koploper Genk.

Gboho toont zich content met zijn assist, maar kijkt verder dan alleen zijn eigen prestatie. De Fransman met Nigeriaanse roots wil ook zijn collega Ueda in het zonnetje zetten. “Ja, mijn assist mocht er wezen, Maar dan vooral omdat Ueda zo perfect in de ruimte dook, ik had geen andere keuze dan de bal doorheen de defensie in zijn loop te leggen”, citeert Het Laatste Nieuws Gboho.

Gboho moet het vooral nog met invalbeurten stellen bij Cercle Brugge, toch laat de aanvallende middenvelder zijn klasse zien en is hij bovendien ambitieus. “Ik zou natuurlijk liever nog veel meer spelen, Maar ik besef dat ik geduldig moet blijven en heel hard werken. Dan komen die kansen wel”, besluit Gboho.

Door het gelijkspel van Cercle Brugge tegen koploper Genk, bestaat er nu de mogelijkheid dat RSC Anderlecht of OH Leuven de achtste plaats overneemt. Het toeval wil dat deze twee elkaar zondag treffen. Bij een gelijkspel tussen Anderlecht en Leuven behoudt Cercle Brugge zijn achtste plaats die recht geeft op de Play-Offs 2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie