Zulte Waregem sleept gelijkspel uit de brand: Puntje van de hoop

Zulte Waregem sleept gelijkspel uit de brand: "Puntje van de hoop"

19 maart - 12:16
1

Zulte Waregem heeft Standard op 2-2 gehouden. Met dat punt schiet de club weinig op, maar doelman Louis Bostyn puurt er wel hoop uit.

"Jammer dat we er niet op en over konden gaan, maar met dit onverhoopt punt op Standard kunnen we blijven hopen op de redding", aldus Bostyn bij Het Laatste Nieuws. "Met nog vier wedstrijden te gaan durf ik dit toch het punt van de hoop noemen. Het was fantastisch geweest mocht die kopbal van Zinho er op het eind nog zijn ingegaan."

Bostyn pakte zelf ook uit met een paar cruciale reddingen. "Ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik wist al van woensdag dat de coach mij zou laten starten. Dat was inderdaad al geleden van net voor Nieuwjaar, op Sint-Truiden. Omdat er toen sprake van was dat ik ging vertrekken, kon ik me er bij neerleggen dat Mbaye Leye nadien de voorkeur gaf aan Sammy. Waar mijn toekomst ligt? Laten we eerst aan de toekomst van de club denken."

Na de interlandbreak speelt Zulte Waregem in eigen huis tegen Antwerp. Momenteel staat het nog altijd zestiende in het klassement. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie