Kompany krijgt pak rammel van Man City: Zo moeilijk af te stoppen

Kompany krijgt pak rammel van Man City: "Zo moeilijk af te stoppen"

19 maart - 12:00
4

Burnley FC heeft niet kunnen stunten in de FA Cup. Het verloor met maar liefst 6-0 van Manchester City, maar coach Vincent Kompany tilt er niet al te zwaar aan. 

"Uiteraard ben ik altijd geprikkeld na een nederlaag, maar ik heb ook veel positieve zaken gezien om mee te nemen", vertelde Kompany. "Een verder moet je gewoon erkennen dat je tegen een betere ploeg gevoetbald hebt. Deze ervaring moeten we gebruiken om zelf sterker te worden. We beseffen dat wij niet Manchester City zijn. Maar we hebben wel een grote drive om beter te worden."

Vooral Erling Haaland was weer uitstekend met drie doelpunten. "Ik heb gespeeld tegen enkele grote spelers van deze tijd, zoals Messi, Ronaldinho, Zidane of Ronaldo. Zulke spelers zijn zo moeilijk af te stoppen, omdat ze altijd wel een manier vinden om te scoren en dat is bij Haaland net zo. Zijn statistieken spreken nu al voor zich. Als hij zich op deze manier blijft ontwikkelen, zal hij bij de allergrootsten gerekend worden."

In de competitie gaat het Burnley wel voor de wind. Het staat aan de leiding met dertien punten voorsprong op Sheffield United en is bijna zeker van promotie naar de Premier League

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie