'Anderlecht-tegenstander AZ zorgt voor problemen bij Lazio: schreeuwende ruzies'

'Anderlecht-tegenstander AZ zorgt voor problemen bij Lazio: schreeuwende ruzies'

18-03-2023 23:16
1

Lazio-trainer Maurizio Sarri en technisch directeur Igli Tare zouden het met elkaar aan de stok hebben gekregen na de wedstrijd tegen AZ, de tegenstander van RSC Anderlecht in de Conference League. De beide heren moesten uit elkaar gehaald worden vanwege een ruzie over de teksten in de media van de trainer.

Volgens de Italiaanse krant Il Messagro zou het tot een ruzie zijn gekomen in het spelershotel na de wedstrijd. De trainer en de td zouden op een gegeven moment schreeuwend tegenover elkaar hebben gestaan. Toen de selectie vrijdag terugkeerde was de spanning tussen de twee om te snijden. SS Lazio verloor tot twee keer toe van AZ en ligt daardoor uit de Conference League

De twee zouden overigens al langer niet met elkaar door een deur kunnen. Het lijkt dus waarschijnlijk dat of Sarri of Tare de club aankomende zomer zal verlaten. De ruzie tussen de twee in het spelershotel zou voornamelijk zijn gekomen door de uitspraken die Sarri deed na het duel met AZ. "We zijn er nog niet klaar voor om op dit niveau te spelen. Er is nog veel werk aan de winkel. Iedere keer dat we een paar wijzigingen aanbrengen, betalen we daar de prijs voor", zei de trainer.