De Mil reageert na nederlaag; “Geen reden tot paniek, wel enorm ontgoocheld”

De Mil reageert na nederlaag; “Geen reden tot paniek, wel enorm ontgoocheld”

18 maart - 21:10
30

De problemen bij Club Brugge zijn nog niet opgelost. Zaterdag verloor de landskampioen met 1-0 van KV Kortrijk. Na de match was Rik De Mil dan ook ontgoocheld.

Op de vorige speeldag won Club Brugge met 2-0 van Standard, maar zaterdag was het terug naar af voor Blauw-Zwart. "Dit is geen stap achteruit. Als je naar het resultaat kijkt, dan ben ik natuurlijk enorm ontgoocheld, maar ik heb een team gezien dat gebracht heeft wat ik wil zien op het vlak van mentaliteit en strijd", aldus De Mil op de website van Club Brugge.

Champions' Play-Off in het gevaar
Door het puntenverlies kunnen Union en Royal Antwerp FC dit weekend nog verder uitlopen. Terwijl de ploegen vlak achter Club Brugge ook kunnen profiteren van de nederlaag van Blauw-Zwart. "Of we moeten vrezen voor de Champions’ Play-Offs? We wisten dat er nog vijf finales waren. Maar het is niet omdat je er één verliest, dat je je daarom niet meer kan kwalificeren. Er is geen reden tot paniek, maar ik ben wel enorm ontgoocheld."

Club Brugge duikt met een nederlaag de interlandperiode in. Op 2 april hervat Club Brugge in de Jupiler Pro League. Dan trekt het naar KV Mechelen. Nadien ontvangt het thuis Seraing. Op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie staat Westerlo – Club Brugge op het programma. Op de slotspeeldag komt Eupen over de vloer in het Jan Breydelstadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie