Vanaken ziet Club Brugge verliezen: Maar Kortrijk kreeg amper kansen

Vanaken ziet Club Brugge verliezen: "Maar Kortrijk kreeg amper kansen"

18 maart - 18:14
18

Ook tegen KV Kortrijk liep het fout af voor Club Brugge, dat inmiddels zijn zevende nederlaag van het seizoen heeft geleden. Tegen de Kerels ging de landskampioen met 1-0 onderuit. Een moeilijke partij, gaf ook Hans Vanaken aan.

"Vandaag moeten we deze match winnen", begon de kapitein van Club Brugge bij Eleven Sports. "We kregen de grootste kansen in de eerste en tweede helft. Het enige wat we misten, was efficiëntie. Voor de rest was alles aanwezig. We hebben ons uiterste best gedaan en we moeten altijd winnen. Zij kregen amper kansen, maar scoren een knappe goal", klinkt het.

Yaremchuk mist
Club Brugge kreeg ook enkele bijzonder goede mogelijkheden, maar scoorde niet. Onder andere Tajon Buchanan, maar vooral ook Roman Yaremchuk misten 100% kansen. "Of het nog goed komt met Yaremchuk? Dat soort kansen... Dit mag je niet missen", aldus Wesley Sonck.

"En dat gebeurt regelmatig bij hem", ging Sonck verder. Je ziet dat die geen vertrouwen heeft. Doet hij veel op training om het vertrouwen op te krikken?", vroeg de voormalige aanvaller van Club Brugge zich nog af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie