Mag KV Oostende nog hoop koesteren? “Dat is ons voordeel tegenover concurrentie”

Mag KV Oostende nog hoop koesteren? “Dat is ons voordeel tegenover concurrentie”

18 maart - 15:25
2

KV Oostende zit in volle degradatiestrijd. De kustclub heeft nog twee thuiswedstrijden voor de boeg en volgens Matej Rodin kan dat een voordeel zijn.

Thuis wachten de cruciale matchen tegen Westerlo en Standard. “Nu spelen we twee keer op rij thuis, dat is ons grootste voordeel tegenover de andere kelderploegen”, zegt Rodin aan Het Nieuwsblad. “Het wordt cruciaal want onze opties zijn beperkt. Maar als je ziet hoe we de laatste weken gestreden hebben, mogen we zeker hopen op punten.”

Volgens Rodin is KVO aan de beterhand. “We zijn al een aantal weken op de goede weg, al koop je daar natuurlijk niet altijd punten mee”, haalt hij zijn schouders op. “Blijven vechten is de boodschap. We hebben al getoond dat we dat kunnen, maar nu mogen we de rol niet lossen.”

Het is alles of niets voor de kustclub. “Er resten ons nog vijf finales om het schip naar veilige wateren te leiden, en ik ben ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om deze missie tot een goede einde te brengen. Niemand wil hier praten over degradatie.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie