Spaanse AS na Anderlecht: 'Slimani's instinct en mirakel Verbruggen dodelijk'

Spaanse AS na Anderlecht: 'Slimani's instinct en mirakel Verbruggen dodelijk'

17 maart - 10:52 Laatste update: 11:47
3

De nederlaag van Villarreal tegen RSC Anderlecht met 0-1 is de Spaanse pers niet in de koude kleren gaan zitten. De Spaanse krant AS beschreef Villarreal als favoriet voor het winnen van de Conference League, maar die dromen spatten uiteen na de nederlaag tegen paars-wit.

'De onderzeeër strandt en neemt afscheid van Europa', kopte het Spaanse AS na de match tussen Villarreal en Anderlecht.

'Het gebrek aan punch, precies wat Villarreal nodig had in dit roernooi, veroordeelde de club tegen een Anderlecht dat profiteerde van Slimani’s neusje voor de goal en de mirakels van de doelman waren dodelijk voor het gehele team', schreef de Spaanse krant over de twee opvallers aan Belgische kant en de ondergang van de Spaanse subtopper.

Villarreal-onwaardig
'Anderlecht versloeg zo een van de favorieten van de Conference League, terwijl Villarreal afscheid nam via een achterdeur waar de supporters bij waren', aldus AS dat de nederlaag Villarreal-onwaardig lijkt te vinden.

Vrijdagmiddag loot Anderlecht voor de kwartfinales van de Conference League. Paars-wit is niet de enige Belgische ploeg die geloot wordt. Ook KAA Gent zit bij de laatste 8 ploegen die mogen uitvechten wie de winnaar wordt van de Conference League van dit seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s