'Bayern München scout weer bij Ajax en ziet alternatief van Pavard'

'Bayern München scout weer bij Ajax en ziet alternatief van Pavard'

17 maart - 08:11
1

Bayern München denkt aan Jurriën Timber. Dat meldt het Duitse medium Sport1 donderdagavond. De verdediger van Ajax geldt als alternatief voor Benjamin Pavard.

Pavard is met Bayern in gesprek over een nieuw contract, maar de onderhandelingen verlopen stroef. De Franse verdediger (26) heeft hoge eisen én een zaakwaarnemer, Pini Zahavi, die eerder David Alaba en Robert Lewandowski van Beieren naar respectievelijk Real Madrid en FC Barcelona begeleidde.

Timber wordt in Duitsland genoemd als 'Plan B': de 21-jarige verdediger is een belangrijke kandidaat om de overstap naar Bayern München te maken als Pavard vertrekt. Vorig jaar was Der Rekordmeister ook in de markt voor Timber, evenals Manchester United. De hoofdrolspeler ligt tot medio 2025 vast in Amsterdam.

"Afgelopen zomer was er interesse, maar heb ik de keuze gemaakt bij Ajax te blijven. Komende zomer zal ik weer kijken wat de opties zijn en een keuze maken", liet Timber onlangs weten aan Ajax Life. Bayern München beschikt al over vier spelers met een Ajax-verleden: Matthijs de Ligt, Daley Blind, Noussair Mazraoui en Daley Blind.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie