KAA Gent-duo oogst grote lof van Van Meir: Heb ik nog nooit gezien

KAA Gent-duo oogst grote lof van Van Meir: "Heb ik nog nooit gezien"

16 maart - 21:18
1

KAA Gent wist afgelopen woensdag te overtuigen en kwalificeerde zich voor de kwartfinale in de Conference League. De grote uitblinker tegen Istanbul Basaksehir was Gift Orban, al kreeg ook jonkie Malick Fofana flink wat lof voor zijn partij.

Orban zit na negen partijen inmiddels al aan twaalf doelpunten. De Buffalo's lijken daarmee een goudhaantje in huis gehaald te hebben. Hij kon Eric Van Meir alvast zwaar overtuigen. "Dit heb ik nog nooit gezien, ja met Haaland", begon Van Meir bij Play Sports.

"Hij zit nu in zo een positieve flow, waardoor hij o zo onvoorspelbaar is. Hij kan met links en rechts schieten, is ook sterk in duel… Hij zette de teneur van het weekend tegen Zulte Waregem verder", gaf de analist aan.

Al was dat niet de enige Gent-speler die lof kreeg. Ook jonkie Fofana kreeg een pluim van Fofana.. "Hij speelde thuis en uit zeer goed tegen Basaksehir. Hij kan binnen- en buitenom gaan. Het is iemand die heel snel is en goed kan dribbelen. Het is een jongen die heel veel progressie heeft gemaakt. Het is een flankaanvaller, of een tweede spits, maar als wingback doet hij het zeker niet slecht. Een veelbelovend talent, maar we moeten er nu ook geen wereldvedette van maken", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s