Vrancken voor Cercle Brugge-Genk: “Wij blijven vol gas voor de zege gaan”

Vrancken voor Cercle Brugge-Genk: “Wij blijven vol gas voor de zege gaan”

16 maart - 15:15
3

Vrijdagavond speelt KRC Genk uit tegen Cercle Brugge. De koploper Genk kreeg tijdens zijn laatste wedstrijd een zware thuisnederlaag te verwerken tegen nummer twee Union SG. Hoofdtrainer Wouter Vrancken blikt vooruit op de komende strijd tegen Cercle Brugge.

Vrancken speelt het liefst zo snel mogelijk tegen Cercle Brugge, de hoofdtrainer geeft aan dat hij het liefst zo snel mogelijk zijn volgende uitdaging aangaat. “Na een nederlaag speel je altijd graag zo snel mogelijk je volgende wedstrijd”, citeert Het Belang Van Limburg Vrancken.

Gas blijven geven
Toch geeft Vrancken aan dat de afgelopen verliespartij tegen Union SG niet te zwaar weegt bij de koploper. “We trekken ons niet te veel aan van wat er van buitenaf over ons verteld wordt. Wij blijven onze speelstijl trouw, ik heb nog liever dat we te enthousiast zijn dan dat we plots te passief zouden voetballen”, vertelt Vrancken.

Vrancken en Genk staan nog steeds bovenaan in de Jupiler Pro league, de ploeg staat na 29 wedstrijden nog steeds vijf punten voor op Union. Vrancken besluit dat hij en zijn ploeg hoe dan ook niet van plan zijn om hun voet van het gaspedaal te halen. “Wij blijven vol gas voor de zege gaan, ook al kan dat af en toe tegenvallen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie