Fischer (Union Berlijn) voor Union SG: “Ploegen zijn elkaar waard”

Fischer (Union Berlijn) voor Union SG: “Ploegen zijn elkaar waard”

16-03-2023 14:10 Laatste update: 17:33
5

Union Berlijn-hoofdtrainer Urs Fischer blikt vooruit op de achtste finale van de Europa League tussen Union SG en Union Berlijn. Fischer realiseert zich dat Union Berlijn tot het uiterste zal moeten gaan om van Union SG te kunnen winnen.

Fischer, de hoofdtrainer van Union Berlijn, waakt voor onderschatting van Union SG. Fischer vindt het merkwaardig dat de media Union Berlijn naar voren schuift als de bovenliggende partij. Fischer is zich ervan bewust dat Union Berlijn alles zal moeten geven tegen Union SG. “Wij willen naar de volgende ronde en we beseffen dat we daarvoor een prestatie op de limiet moeten leveren”, citeert Sporza Fischer.

Fischer weet dat door het vorige 3-3 gelijkspel beide ploegen een vergelijkbare opdracht hebben: winnen. De Zwitserse hoofdtrainer van het Duitse team voorziet een spannende beslissing in het Lotto Park. “Ik ga ervan uit dat het een heel spannende wedstrijd wordt tussen 2 ploegen die elkaar waard zijn”, vertelt Fischer.

Union Berlijn zal op volle oorlogssterkte aantreden tegen Union SG. Voor Union SG is dit niet het geval, aanvaller Yorbe Vertessen is niet in staat om tegen Union Berlijn te spelen. “Hun selectie is ruim genoeg. Dat hebben we in de heenmatch gemerkt, toen ze aanvoerder Teddy Teuma moesten vervangen”, besluit Fischer.