Kums over Orban na Istanbul Başakşehir-Gent: “Alleen maar goed voor ons”

Kums over Orban na Istanbul Başakşehir-Gent: “Alleen maar goed voor ons”

16 maart - 13:15

KAA Gent is door in de Conference League, de ploeg van aanvoerder Sven Kums, won met 1-4 uit bij Istanbul Başakşehir FK. Kums reageert op de bijzondere prestatie van Gent en de hattrick van sensatie Gift Orban.

Volgens Kums begon Gent niet goed aan de wedstrijd, de Buffalo’s moesten veel achter de bal aan en leden veel onnodig balverlies. Na de drie doelpunten van Orban werd het ineens een hele andere wedstrijd. “Die goals gaven ons natuurlijk veel vertrouwen en konden we domineren”, citeert Het Laatste Nieuws Kums.

Kums werd gevraagd hoe het team ermee omgaat nu Orban zoveel doelpunten weet te prikken. “Het is alleen maar goed voor ons en ik hoop dat het blijft duren”, vertelt Kums. Orban wist in de afgelopen competitie wedstrijd tegen SV Zulte Waregem vier keer te scoren en vond nu ook weer drie keer het net tegen Istanbul Başakşehir.

Door de overwinning van Gent gaat het door naar de kwartfinale van de Conference League. Kums werd gevraagd wie hij hoopt te loten als tegenstander voor de kwartfinale. Kums gaf aan dat hij geen sterke voorkeur heeft maar behoudt wel goede hoop op een resultaat.  “Er zijn een paar leuke affiches én een paar teams die we zouden moeten aankunnen”, besluit Kums.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie