Verlinden (59) terug in België: Hopelijk slagen we in onze opdracht

Verlinden (59) terug in België: "Hopelijk slagen we in onze opdracht"

16 maart - 11:44 Laatste update: 11:48
1

Dany Verlinden is terug aan de slag in België. Hij vond onderdak bij Excelsior Virton na zijn ontslag in Saudi-Arabië. Hoofdcoach José Jeunechamps heeft Verlinden over de streep getrokken. 

"Ik ken José al lang en werkte nog met hem samen bij Cercle. Een toffe mens en goede trainer", legt Verlinden uit bij Het Nieuwsblad. "Toen hij mij belde en vroeg om te helpen, heb ik ja gezegd. Je moet het natuurlijk nog graag doen, want anders stap je hier niet in en begin je niet aan zo'n avontuur. Het is naar Virton exact 350 kilometer van bij mij thuis en zowat 3 uur en 40 minuten rijden."

Verlinden zit zo bij zijn derde club in minder dan een jaar tijd. "Ik zat vier jaar bij Cercle en was daar graag. Ik denk ook dat we goed werk geleverd hebben, maar na vorig seizoen wilde men iets anders. Jammer, dat was allesbehalve plezant. Meer zelfs, het kwam toen hard aan en ik heb even tijd nodig gehad om dat te verwerken. Nu is het dus Virton en hopelijk slagen we in onze opdracht."

Virton beleeft niet bepaald een prettig seizoen. Het staat momenteel laatste in de degradatiepoule van 1B en dreigt dus te zakken naar Eerste Nationale. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie