Ancelotti spreekt duidelijke taal: Vinicius is de beste speler van de wereld

Ancelotti spreekt duidelijke taal: "Vinicius is de beste speler van de wereld"

16 maart - 10:42
5

Carlo Ancelotti vindt Vinicius Junior op dit moment de beste speler ter wereld. Volgens de Italiaanse oefenmeester is de Braziliaan op alle vlakken de beste nu. Ook laat hij weten waarom hij Toni Kroos en Luka Modric nog steeds laat spelen.

"Voor mij is hij de beste ter wereld op dit moment", vertelt Ancelotti na afloop van het duel met Liverpool op een persconferentie. "Vandaag heeft hij niet gescoord, maar hij speelde ijzersterk en gaf een goede assist op de goal van Benzema." De Braziliaan maakte dit seizoen al zes doelpunten en gaf drie assists in acht wedstrijden Champions League. Vorige jaargang scoorde hij de winnende in de finale.

Ook kreeg Ancelotti de vraag of hij denkt dat Modric en Kroos het nog lang volhouden. De oefenmeester blijft in ieder geval vertrouwen houden in het duo van 37 en 33 jaar oud. "Zij staan allebei nooit onder druk. Kwaliteit, ervaring en ze zijn ook nog eens loyaal. Die jongens spelen niet omdat het Kroos en Modric zijn. Ze spelen omdat ze dat verdienen, einde discussie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie