Union-fans betreuren beslissing: “Stadion Anderlecht was enige optie”

Union-fans betreuren beslissing: “Stadion Anderlecht was enige optie”

16-03-2023 10:12
6

Union Saint-Gilloise ontvangt Union Berlin in het Lotto Park. Het stadion van de Union voldoet niet aan de vereisten van UEFA en Philippe Bormans, CEO van Union, moest dus opnieuw op zoek naar een ander stadion. De keuze viel dus op het het Lotto Park van RSC Anderlecht

De ploeg van Karel Geraerts werd in de eerste wedstrijd met 3-3 verslagen en staat donderdag tegenover Union Berlin met als inzet een plaats in de kwartfinales. De ploeg uit Saint-Gilloise kan rekenen op haar fans, ondanks het feit dat de wedstrijd niet plaatsvindt in het Stade Marien. Philippe Bosmans betreurt het dat zijn ploeg naar Anderlecht moet afreizen. Hij stelt de fans echter gerust dat dit de enige oplossing was die de club ter beschikking stond.

de CEO van de Unionisten over de situatie. "Het is jammer dat we deze wedstrijd niet in ons eigen stadion kunnen spelen en dat we onze wedstrijden elders moeten aanvragen. Maar we zijn blij dat Leuven en nu ook Anderlecht ons geholpen hebben." De fans van Union zijn minder enthousiast. Wat Bormans perfect begrijpt. "Ik heb een paar weken geleden met de supporters gesproken, we hadden het erover dat ze teleurgesteld waren, vooral over de manier van communiceren denk ik”, klinkt het bij Bormans in RTBF.

“Ik herinnerde me dat we in de toekomst waarschijnlijk beter op voorhand moeten communiceren met de supportersgroepen. Van onze kant hebben we uitgelegd waarom het Anderlecht-stadion op dat moment de enige mogelijkheid was, en waarom we die beslissing hebben genomen. Het was een goed gesprek."