Vanhaezebrouck (Gent): “Ik draag deze overwinning op aan Tissoudali”

Vanhaezebrouck (Gent): “Ik draag deze overwinning op aan Tissoudali”

16 maart - 09:59 Laatste update: 10:02
4

Hein Vanhaezebrouck zag op woensdag hoe zijn KAA Gent al voor rusten een 0-4 voorsprong had in Istanbul. Gent won de terugwedstrijd in de Conference League uiteindelijk met 1-4. Gent oppermachtig, Basaksehir kwam ondanks een doelpunt van Adnan Januzaj tekort. 

Vanhaezebrouck was uiteraard onder de indruk van de hattrick die zijn Gift Orban binnen knalde. De snelste hattrick in de geschiedenis van de Europa League. En als sommigen, zoals Orban, de schijnwerpers op zich gericht hebben, wachten anderen geduldig in de schaduw. "Ik draag deze overwinning op aan Tarik Tissoudali”, klonk het bij de keuzeheer, geciteerd door RTBF.

“Hij was voor de wedstrijd bij ons en sprak met het team. We voelden meteen een enthousiaste reactie van de groep. Misschien kan hij bij ons in de kwartfinale zijn eerste Europese minuten spelen", aldus Vanhaezebrouck. “Ik ben erg trots op het team en de manier waarop ze het gedaan hebben. Vooral de manier waarop ze zich voor elkaar hebben ingezet, denkend aan de geblesseerden.

Vanhaezebrouck blijft kalm maar hoopt op grootse prestaties. "We hebben geleerd van onze fouten van vorig jaar en we moeten doorgaan. We kunnen trots zijn," besloot de coach.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s