Rode Duivels bij KRC Genk? Limburgers sturen duidelijke boodschap naar Tedesco

Rode Duivels bij KRC Genk? Limburgers sturen duidelijke boodschap naar Tedesco

15 maart - 23:31
13

Domenico Tedesco maakt binnenkort zijn selectie voor de Rode Duivels bekend en daar worden enkele nieuwe namen in verwacht. Als het van KRC Genk afhangt, zitten ook Mike Trésor en Bryan Heynen daarbij. En dat maakt men nog eens extra duidelijk.

Op de officiële kanalen deelde Genk een filmpje met enkele van de beste acties van Heynen en Trésor, met ook een duidelijke boodschap richting de nieuwe bondscoach. 'Maak kennis met Bryan en Mike!'

Bij Genk vindt men het al langer onbegrijpelijk dat Heynen en Trésor geen selectie voor de Rode Duivels hebben verdiend. Heynen werd al meermaals gelinkt aan de nationale ploeg, maar wacht nog op zijn debuut. Trésor werd ook even genoemd als een potentiële WK-ganger. Roberto Martinez liet de aanvallende middenvelder echter thuis.

Selectie of niet, het duo mag wel terugblikken op een goed seizoen tot dusver. Trésor zit na 32 partijen aan zeven doelpunten en achttien assists. Heynen heeft na hetzelfde aantal wedstrijden negen doelpunten en zes assists achter zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s